Over ons

( Actief sinds 16 oktober 1998 )

Ruim 25 jaar geleden hebben Niek van Loon en Jan van der Heijden (  † overleden  08-02-2017 ) het computerbedrijf Computer Upgrade & Supplies opgericht. In die tijd was er een grote behoefte aan kennis op het gebied van hardware en software. Vooral voor de particuliere gebruiker was het zelf oplossen van problemen een haast onmogelijke zaak. Om zoveel mogelijk in te spelen op de wensen van de klant werd een perfecte formule bedacht. Ook na 25 jaar wordt deze nog steeds zeer gewaardeerd door de nog steeds groeiende klantenkring. 

Computer Upgrade & Supplies, groot geworden door mond tot mond reclame, is een allround computerbedrijf dat gevestigd is in Tilburg. (Reeshof)

Ruim 25 jaar ervaring staan garant voor een uitgebreide know-how en voor een uitstekende service. Kortom hét adres voor al uw problemen en reparaties.


Advies bij aankoop van een nieuwe pc of randapparatuur.

De openingstijden en bereikbaarheid bieden naast de klantvriendelijke ontvangst voor bestaande en nieuwe klanten een vertrouwde basis voor deskundigheid en aanschaf van nieuwe pc of laptop.


Virus / Spyware verwijderen

Spyware, adware, dialers, vervelende startpagina’s, zoekbalken en trojans.
Op internet is steeds meer van bovenstaande rommel te vinden. Vaak door het slechts bezoeken van een pagina kunnen er zich al een hoop ongewenste programma’s op uw pc gaan nestelen. Deze programma’s kunnen qua gevaarlijkheid in gradatie verschillen maar zijn als ongewenst te beschouwen.

Ook voor het verwijderen hiervan kunt u bij C.U.& S. terecht. In bijna alle gevallen kunnen wij uw computersysteem weer virus/spyware vrij laten functioneren.